Mit lehetne csinálni április elsején a suliban?
Figyelt kérdés
ötleteket :D2010. márc. 12. 15:33
1/10 anonim válasza:
Fingópárna, tanár székét asztalhoz celluxal, ajtót újságpapírral befalazni, órát átállítani. Elsőre ennyi, de majd írok ha jön az ihlet.
2/10 anonim válasza:
fogkrémet a kilincsre de ne kívülre hanem az ajtó felöli oldalára (Y) :D
3/10 anonim válasza:
Mi egyszer beszappanoztuk a táblát. A vadi új táblát. Még 1,5 évig voltunk abban a teremben, a tábla sose lett tökéletes...
Szóval nem jó ötlet ;)
4/10 papagenou válasza:
gyújtsd fel a szertárt miután bezártad a gondnokot és kiabáld hogy április bolondja!
6/10 anonim válasza:
Vegyél valami jó kis szöveges öntapadós matricát (pl. dohányzásra kijelölt hely, általános veszély, stb., majd úgyis találsz megfelelőt), veregesd meg gyengén az egyik tanárod vállát, amikor aktuális, és így fel tudod helyezni észrevétlenül a matricát!
7/10 anonim válasza:
álcázz egy fadarabot krétának, ügyesen kend be krétaporral, vagy fesd be. és amikor írni fog vele a táblára :D
vagy ragassza széke lába alá egy diót, úgy, hogy amikor ráül a székre,az törjön össze, és azt fogja hinni, hogy a szék volt. :D
8/10 anonim válasza:
én is már az áprilison gondolkoztam xDD
azt álmodtam hogyitt majd megkérdezem , mivel szivassam meg tesómat :D
9/10 anonim válasza:
Én haverommal megölök egy-két tanárt!! :D
10/10 anonim válasza:
ha április 1.-én busszal mész és jön egy ellenőr mondd meg neki hogy nincs jegyed, és szálljatok le és ott megírják a büntetést és amikor nyújtja a papírt hogy vedd el akkor közöld vele hogy van bérleted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!