Gerifan kérdése:
Conchita Wurst orcája szerintetek rákerülhetne az 50 ezer forintos bankjegyre ha esetleg bevezetnék?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?2015. szept. 8. 10:39
2/8 anonim válasza:
En azt gondolom, hogy baromira unatkozhatsz, ott ulsz a gep elott es azon nyuglodsz, hogy milyen hulye kerdest tegyel fel ... ezidaig ennyit sikerult kihoznod magadbol.
Gondolkodj egy jobb kerdesen, mert ez nem vicces ... inkabb gagyi.
3/8 A kérdező kommentje:
Én őszintén szerelmes vagyok a Wurstba
2015. szept. 8. 10:44
5/8 anonim válasza:
Akkor fotót ne hogy fel tegyél magadról.
6/8 anonim válasza:
Magyarokat szoktak rátenni, szóval inkább Orbánt kéne..
7/8 anonim válasza:
Hiába van Humor kategóriában, én komolyan megmondom az igazat:
Magyar pénzre csak magyarok kerülhetnek, és azokból is olyanok, akik ismertek voltak, de már halottak!
Én leginkább Kádárt tudnám elképzelni rajta.
8/8 Wadmalac válasza:
Persze. Le kell tenni a bankjegyet a földre, aztán ezt a szakállas virslit elkapni boka tájon és jól meglengetve, az arcát olyan jó öccő-haccó puff rá a bankóra.
Színtiszta nevelő célzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!