KisPeteRRr kérdése:
Az igaz hogy britt tudosok megállapították hogy tíz emberből hat az négy?
Figyelt kérdés
10-6=4
A brittudósok elmélete szerint ezt reálisnak vélhetjük,de kérdem én,miért fizetik őket?
2015. szept. 5. 16:39
1/9 anonim válasza:
Tyűha :o A kutya meg mája! Én sose gondoltam volna hogy 10 emberből 6 az 4! Hát ez ez ez...szóhoz se jutok! :$$$
Nagy-Britanniában tudósnak kell lennie ahhoz hogy erre valaki rájöjjön? :DDDDD
2/9 anonim válasza:
Ez egy vicc.
De van alapja, klmert a britt tudósok, nagyon sokmindent emelnek tudományos szintre, amit más még részegen is butaságnak találna. Pl levezették a karácsonyfa képletet,ami mennyiségi és eloszlási görbék által határozza meg a díszítést.
És ennél sokkal extrémebb dolgokkal is foglalkoznak!
4/9 anonim válasza:
10 ember úszik a cápákkal teli vízben, hatot kimentesz, mennyi marad életben ?
Ugye hogy nem 4...
5/9 anonim válasza:
Nem. Ők azt állapították meg hogy tíz emberből négy az hat.
6/9 anonim válasza:
Magyarral foglalkozó britt nyelvészek azt is megállapították, hogy ha a "mama" szó betűjéből egyet elveszel, hármat pedig megváltoztatsz, akkor azt kapod, hogy "sör".
7/9 anonim válasza:
A legjobb gyógyszer meg a mínusz öt, mert az egyből hat.
9/9 anonim válasza:
Nem kell tudósnak lenni ahhoz sem, hogy megállapítsuk: ha 8 ember utazik a buszon, és leszállnak 11-en, akkor még 3 embernek fel kell szállnia ahhoz, hogy üres legyen a busz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!