Szétmállok, de még életben vagyok. Te mit csinálnál?
Az úgy volt hogy elaludtam a kádban, a vízben. A kád szélén csomó vegyszeres flakon volt, egyik másikon nem volt kupak, és valahogy becsúsztak a kádba, eléggé savas veszélyes fürdő lett a vége. Mikor felriadtam, már foszlánydarabjaim úsztak a kádban körülöttem.
Valahogy sikerült kikeverednem a kádból, de ahogy léptem ki a kádból, már mállott le rólam a hús meg minden. Azon csúsztam el a csontos sarkammal, pofára estem, mostanra szinte az egész húsom lemállott rólam, szinte csak egy csontváz vagyok, de élek, és nyakamtól felfelé nem ért a vegyszer. Viszont most kezdem érezni, hogy talán szuper képességeim lettek.
Mit csináljak most? Bemenjek korházba, vagy már mindegy? Kezdjek embereket menteni, vagy legyen gonosz hős? Help!!! Gyorsan kéne segítség, mert éhes és szomjas vagyok, és fogalmam sincs hogyan egyek, mert minden kipotyog a nyakamból, és a bordáim közt már tiszta dzsuva vagyok. Azt sem tudom hogyan tisztítsam a vázat....
Minden javaslatnak örülök!
Szteppelni most nagyon jól tudok cipő nélkül. Más képességem még nincs. Próbállom kipréselni a folyadékot a lemállott cuccból, de lehet hogy ennek nincs értelme.
Valaki, valami?
Sürgősen menny orvoshoz!
Ez nagyon veszélyes lehet, még akkor is ha most jól érzed magad!
Bocsi
eredetileg az orvos helyett kórházat akartam írni.
Legyél gonosz szuperhős.A neved ezentúl
a félelmetes csontember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!