Van még itt olyan rajtam kívül aki nem kapta meg a roxforti levelét?
Figyelt kérdés
5 éve várok rá, de hiába:( Azt hiszem, elkeveredett valahol, de nem tudok szólni a Roxfort igazgatójának, mert nem tudom az iskola címét...
Van még valaki hasonló helyzetben?
2015. szept. 1. 17:29
11/14 anonim válasza:
Én tizenegy évesen egész nyáron a postát lestem... Persze az is lehet, hogy Magyarországon csak varázslógimnázium van, vagy varázslóegyetem. Milyen jó lenne! :) Nem akarok mugli lenni. Az olyan uncsi! Több kedvem lenne baziliskusokkal birkózni, meg horckruxokat hajkurászni :9 Biztos jobb lehet, mint matekházit csinálni...
12/L
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül a dologgal:(
#10-es ez izgalmasan hangzik, persze hogy érdekel:D
Én sem akarok unalmas mugli lenni, szivesebben nézek szembe Voldemorttal mint egy matek dogával:/
2015. szept. 2. 19:19
13/14 anonim válasza:
McGalagony már tavaly, és most is elkeverte a levelemet...
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak azért van, mert nincs magyar iskola? Nem feltételezik, hogy egy 11 éves tud eléggé bármilyen nyelven eléggé ahhoz, hogy tanuljon, így inkább nem kapunk levelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!