Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » We gotta fight fight fight...

We gotta fight fight fight fight fight for this love?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na én meg pont, hogy nem szeretem ezt a számot.

Eleinte jó volt, de már az agyamra megy.

2010. márc. 13. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A csaj fullextrás a zenei teljesítmény=0

Mai világban fontosabb a tehetségnél hogy milyen testi adottságokkal rendelkezik az előadó és hogy hogy tud qrni ez egy ilyen sz@rrágó média,a sok birka meg megy utána hogy ilyen felkapott lett mert mindenhol ezt hallja,szánalmas.Amerika rib@ncot csinál a nőkből,ez Hollywood!

2010. márc. 13. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:

a számot nem halllottam de az utolsóval egyet értek a nkből mind r_bancokat csinálnak az ócska gumizenékkel.

de azért jó nő .

2010. márc. 14. 10:22
 14/17 anonim válasza:
0%
tegnap óta folyamatosan ezt hallgatooom. imádom *-*
2010. márc. 14. 12:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Most belehallgattam... kár volt. Ezt nevezik zenének? Ki hallgatja ezt, szerintem a 10-12 évesek. Igazi zene a Máté Péter, Demjén, Presser. Ők a ZENE.

Ez olyan mű,ahogy van, meghallgatnám az "énekesnőt" zenei aláfestés nélkül énekelni,kiváncsi vagyok,mennyire lenne hamis...

2010. márc. 14. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
abban CSAK abban értek 1et az utolsóval, hogy én is szívesen meghallgatnám szerkesztés és hangszer nélkül a mai híres "énekes"eket. :)
2010. márc. 14. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Nah, jó, most már nem bírom idegekkel!

1. Máté Péter, Demjén - ezeket régen és ma is hallgatják, de max. egy 30-60 éves ember.

2. Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy leszóld pl. Amy Lee-t, akinek olyan hangja van, amit Máté Péter és Demjén is megirigyelhetne, ha nők lennének?

HALLGASD MEG AZ EVANESCENCE "YOU" SZÁMÁT!!!!

ELSÍROD MAGAD, ANNYIRA SZÉP!!!!

3. Ízlések és pofonok. Engem az zavar, hogy a felnőttek 50%-a azt hiszi, hogy amit a mai gyerekek hallgatnak, azt "be kellene tiltani, és Mozart klasszikusaira szoktatni a gyermeki világot".

Na, de kérem! Majd ha ők is belekóstolnak, hogy mit hallgat egy normális gyerek, aki nem techno baromsággal tömi a fejét, és egy jelesre álló diák!

2010. márc. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!