Dumáljuk meg?
Figyelt kérdés
:D2010. márc. 10. 08:13
11/21 anonim válasza:
Én 2000 óta ír sztepptáncolok,imádom,ott le lehet vezetni a feszültséget rendesen(mikor üvölt a tanár,hogy "hit the fucking floor",mert nem tud magyarul,dublini.)
12/21 A kérdező kommentje:
hűhaa énis akarook :D
kb 10 éve jártam fél év mazsorettre.. nagyon uncsi volt de valami pörgősebb azt hiszem nekem is bejönne :D
2010. márc. 10. 08:41
13/21 anonim válasza:
Hány féle sportot űztél már?Én elég sokat,szertornáztam 6 hónapig,művészi torna 8 hónap,tenisz 5 évig,ping-pong külön edzővel 5 évig,és ír sztepptánc 10 éve már.A kedvenc az utolsó és a ping-pong.Teniszt meggyűlöltem nagyon,az azt megelőzőkhöz nem fűz semmi érzelem,csak nézni szeretem,nagyon szép testet csinálnak.
14/21 A kérdező kommentje:
csak kéziladba eddig, meg pingpong és kosár alapszinten.
ja és elmondok egy titkot.. még soha de soha nem teniszeztem
ígérem, hogy idén kipróbálom
2010. márc. 10. 08:51
15/21 anonim válasza:
Most mennem kell mert halmozódik mellettem az asztalon a meló.Más sajnos nem végzi el helyettem:-)
Kitartás az órán!
16/21 A kérdező kommentje:
rendbeen :)
ennek az órának is lassan váge.. fizika zicc jön :-S
2010. márc. 10. 08:52
17/21 A kérdező kommentje:
kéééééész vége a napnak :D
mármint a sulis felének
2010. márc. 10. 14:57
18/21 anonim válasza:
Huhh így most visszagondolok a gimnáziumi évekre....óra óra után jött,minden egyes órát egytől egyik rühelltem,lógtam,ahogy tudtam,és őszintén megmondom,hogy fogalmam sincsen hogy nekem miért sikerült letennem az érettségit.Máig nem tiszta.Még szóbelin is csaltam,puskáztam.Végig a 4 évet kemény puskázással töltöttem.Meg se illet ez az érettségi ha jól belegondolok,csak úgy van...mintha ajándékba kaptam volna.Na jó még mielőtt bárki azt gondolja,hogy lelkiismeretfurdalásom van,azt kell mondjam,nem,nincsen!Miért lenne?!Azt nem nagyon ismerem.Egyetlen dolog amit imádtam(és máig is)az az angol nyelv,a nyelv vizsgáimra lelkiismeretesen készültem,az viszont megillet...na jó éjszakát:-)
19/21 anonim válasza:
Üljünk le mint férfi a férfival. Ne szärj be nem bántalak :D
20/21 anonim válasza:
Rossz: magyarra még kell 1 fogalmazást írnom, verset tanulnom + petőfi tájköltészetét, töriből ki kell dolgoznom 2 tételt, és még a szokásos tananyag ezen a hétvégén és nekem abszolut nincs kedvem ezekhez :s
Jó: van 1 söröm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!