Betörtek hozzánk, de nemtudom tegyek-e feljelentést. Szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma jöttünk haza a rokonoktól, és egyből észrevettük, hogy fel van feszítve az ajtó. Be mentünk, de semmi nem volt szétdúrva, nem volt rendetlenség, pedig arra számítottunk. Aztán észrevettük, hogy a kutyánk egy új plüssmacival játszik. Gondolom ezzel kenyerezte le, hogy ne bántsa. Körbe néztünk a házba, de érdekes módon semmi értékes dolog nem tűnt el. Minden a helyén volt. Itt azért össze zavarodtunk. Ha már bejött, miért nem vitt el semmit? Se értékes, sem értéktelen dolgot. Később észre vettem, hogy a köcsög megitta a sörömet. Emlékszem, volt egy egész üveg söröm a hűtőbe. Ki nyitom, nincs sehol, a hűtő mellett pedig megtaláltam az üres üveget. Amit később láttam az az, hogy a betörő el kezdte olvasni A játékos c. könyvet, mivel a könyvjelző a 8. oldalon volt, én pedig emlékszem, hogy a 130. oldalon jártam. Mást nem nagyon csinálhatott, csak ennyit vettem/vettünk észre. Szerintetek tegyünk feljelentést? Nemis a könyv bosszant, hanem hogy megitta a sörömet. Miért nem ivott kólát, vagy ásványvizet? De ha ezt elmesélem a rendőröknek, tuti kinevetnek, és nem vesznek komolyan. Szerintetek mit tegyek?2015. aug. 19. 12:24
11/11 anonim válasza:
Érdekes... Lehet hogy egy másik rokon volt, aki tréfának szánta. A sör miatt ne aggódj,majd veszel másikat. Amúgy lehet, hogy be akart törni, de meggondolts magát. Kérdezd meg a szomszédot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!