Mi lenne ha Oreo-t adnék a vámpírnak?
Figyelt kérdés
Egy horror storyban még akkor is vért inna vagy már tejet kívánna? Mi lenne ha adnék egy Oreo-t?2015. aug. 18. 22:13
1/16 anonim válasza:
A vámpírok köztudottan laktózérzékenyek ezért nem isznak tejet. És az Oreo-t se szeretik. (A Pilóta keksz amúgy is jobb :D )
2/16 anonim válasza:
Ez nagyon tetszik hogy felraktad :D
Sirok 😂
4/16 Ratatamm válasza:
Onnantól fogva nem az embereket zaklatná hanem a teheneket :D
5/16 anonim válasza:
örülnék ha oda menne egy igazi vámpír ahhoz aki ezt a reklámot kitalálta és brutálisan meg kínozná majd kiiktatná.aszitem a youtubon idegesít fel legjobban a survey monkey reklám de nem ez az ami totál idegesítő reklám.
6/16 anonim válasza:
ha már leírtad az elejét, igazán leírhatnád a szöveg végét is, mert én nem értem, hogy mit énekel. :)
7/16 anonim válasza:
Akkor már rászokna a tejre + az Oreo-ra, aminek következménye, hogy idővel kihullana az összes foga. Egyébként szép a hangod, mint a reszelő. :D
8/16 anonim válasza:
Mi lenne,ha
Egy Oreo-t adnék
A vámpírnak
Egy horror sztoriban
Még akkor is
Vért inna?
Vagy már tejet
Kívánna?
A kriptában
Folyton táncolna
És több vért
Nem szívna
Mi lenne,ha adnék egy Oreo-t?(8)
(annak aki nem tudja:))
9/16 anonim válasza:
Annyira gyűlölöm ezt a reklámot! És az Oreo-t is...
10/16 anonim válasza:
Óóóó kedves 8.válaszoló! Köszönöm szépen! :) Esküszöm nem értettem, hogy hol táncolnak, pedig ezerszer meghallgattam már. :) Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!