Windows 14-et előrendeltem, jöjjön már meg?
Figyelt kérdés
Már előrendeltem két napja,épp neteztem és az arcomba nyomtak egy ilyet ,hjogy rendeld elő még ma WIn 14-et és holnapra megjön!!!!Küldtem nekik 3x-or is sms-est de csak a pénzt vitte el és nincs meg a Win-eM!!!!!!!!SEGÍTSETEK!!!!!2015. aug. 10. 16:47
2/16 A kérdező kommentje:
Komolyan???????
De kérlek szépen ne vrje át mert még zt sem montam el anyunakk!!!!
Mitt fogg mondani ha meggtudjaa?????
14 ezer orint volt mer 3x-or is kültem smst!!!!!!!
2015. aug. 10. 18:43
3/16 anonim válasza:
Most van olyan akció, ha valaki letölti, pénzt is kap érte :)
(Feltétel: Programozd le!)
4/16 anonim válasza:
Nekem van légwindowsom. A Windows 365-ös. 35 ezer forint és ha már ma megrendeled, akkor ajándékba adok hozzá egy komplett légszámítógépet fullra feltelepítve külön neked programozott programokkal és olyan driverekkel, hogy egy Nvidia mx 400-asból azt hozza ki amit egy gtx titan z-ből lehet kihozni. Olyan fullos a cucc, hogy még 20 év múlva is a te géped lesz a felsőkategóriás gép, de ha ráfizetsz még 10 ezer forintot, akkor olyat is tudok adni amit majd a a gyerekeid is használhatnak felnőttkorukba, mert az még akkor is felsőkategóriás lesz. Na mit szólsz hozzá?
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lehetoseget,de sajnos a havi berem a sírásásból 500 Ft,de ha 7 év és 6 honap mulva is el a lehetoseg,akkor rakj felre egyet.
2015. aug. 10. 22:43
6/16 anonim válasza:
Jó csak neked félreteszek egyet, de addigra lehet, hogy az infláció miatt kicsit drágább lesz.
7/16 A kérdező kommentje:
Kosonom szepen!
Illetve,500Ftért milyen légcomputert ajánlassz?
2015. aug. 10. 23:19
8/16 anonim válasza:
500 Ft-ért egy comodore 64-et tudok ajánlani. Azon talán elfut az első internet explorer meg még esetleg az első firefox.
9/16 A kérdező kommentje:
Hmm.600F-t adok érte,de akkor plussz 2 megabájt Ram-ot mellékelj hozzá.Megfelel?
2015. aug. 10. 23:28
10/16 anonim válasza:
600Ft???
Annyiból max csak 1 MB-os RAM-ot vehetsz, azt is használtan.
2 MB már belekerül 601 Ft-ba is, szóval még gyűjtsél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!