Hogyan kell "lefényképezni" a monitort? Sajnos a szkennelővel nem jött össze.
Figyelt kérdés
Képernyőmentést szerettem volna csinálni. Beraktam a monitort a szkennelőbe, de mivel fényes felületű a monitor így visszatükröződött a szkennelő beolvasójának a fénye, és nem látszódik semmi. Elrontottam volna valamit? Próbáltam fényképezőgéppel is, de úgy hallottam hogy az amatőr megoldás.2015. aug. 9. 17:01
1/4 anonim válasza:
legalább valami eredetit találnál ki...
2/4 anonim válasza:
Rajzold le. Addig sem ide írkálsz. Unalmas, humortalan, hetente egyszer megkérdezik.
3/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki a camera obscurát, tuti megoldás.
4/4 anonim válasza:
Nem úgy kell.
Nagyon nehéz feladat.
Nyomtass ki egy fényképet valamilyen fényképezőgépről. (lehetőleg szemből, különben ferde lesz a kép.) Ha ez megvan, tartsd a lapot a monitor felé úgy, hogy egy pillanatra felkapcsolod a villanyt.
Ekkor elkészül a kép.
Igen, de elő is kell hívni valahogy a képet.
A kamerás képet berakod a szkennerbe és és beszkenneled a képet. Majd megnyitod a papirkamera.exe programot, ami előhívja a képeket a nyomtatott fényképezőről.
Ha nem sikerül elsőre, akkor lehet nem megfelelő modellt nyomtattál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!