Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek milyen vagyok?...

Szerintetek milyen vagyok? Kép lennt

Figyelt kérdés

tudom nem vmi jó kép ez itt rólam de amugy sztem nem vayok szép

[link]

2010. márc. 7. 15:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
boborján.
2010. márc. 8. 15:07
 32/40 anonim ***** válasza:

Látszik hogy 14-18 évesek használják legnagyobb részben az oldalt...

Már mikor elöször néztem a képet, akkor tudtam hogy kamu.

Mások meg össze-vissza lepontozták egymást...

2010. márc. 10. 11:33
 33/40 anonim ***** válasza:
Gyönyörű
2010. márc. 10. 12:31
 34/40 anonim ***** válasza:

11:33 gratulálok, hogy meg bírtad állapítani egy humor kategóriában lévő kérdésről, h kamu. nagy vagy haver!

Amúgy meg kérdező, jó pasi vagy:) csak tényleg menj el kozmetikushoz, meg fodrászhoz:) utána már mehetsz is csajozni:) hajrá:D

2010. márc. 10. 12:34
 35/40 anonim ***** válasza:

12:34! Ha végig olvasod akkor ott vannak az elején olyan válaszok, hogy "fiú vagy vagy lány" és őket lepontozták!

Azokról beszélek! Gondolkodj azért, mielött lázadsz.

2010. márc. 10. 13:53
 36/40 anonim ***** válasza:
Téged láttalak a Csellengőkben!!!
2010. márc. 10. 16:27
 37/40 anonim ***** válasza:
13:53 ki beszél a pontozásról ember? gondolkozz mielőtt lázadsz! (pff de gáz szöveg)
2010. márc. 10. 16:35
 38/40 anonim ***** válasza:

Miért kell kifigurázni a másikat?

Azért mert leírta a véleményét, máris hozzá kell fűzni, hogy de gáz szövege van?...Szerintem inkább arra kéne biztatni az embereket, hogy nyíljanak meg, és osszák meg a véleményüket egymással...még ha azok különböznek is. Senkinek nem lehet egyforma véleménye a dogokról...gondolom, hogy te, aki ezt a "de gáz szöveged van" hozzászólást írtad (nem gúnynak szánom) , sem örülnél neki, ha minden ember olyan "hej, de jófej" lenne, vagy ha mindenki neked tetsző, veled azonos véleményen lenne (persze ezt most mindenkinek szánom, nem csak neked.) Véleményem szerint, ha nem lennének kockák, meg lúzerek, ahogyan manapság soroljuk ezekbe a csoportokba az egyébként egyenlőként kezelendő embereket, akkor nem lenne pl. osztály egy osztály..vagy éppen világ a világ. ennyi

/persze tudom, hogy most mindenki azt gondolja majd rólam, hogy én azt hiszem, hogy mindent tudok a világról, meg, hogy csak osztom itt az észt...de ez nem így van: tudom, hogy még fogalmam sincs az életről, de soha nem is lesz. Az idő múlásával egyre többet tudok meg az életről, egyre több élménnyel leszek gazdagabb, bölcsebb. Én minden esetre próbálok úgy élni, hogy elfogadjak másokat a hibáikkal együtt...persze, hiába írtam le ezt a sok szép dolgot, ha még én sem vagyok képes betartani őket, hiszen én is ember vagyok, tele hibákkal, én is írok emberi jellemeket kifigurázó válaszokat..sajnos

Ez csak egy elmélet, aminek betartására szép dolog lenne törekedni..az én elméletem, ami (azon felül, hogy lehet, tele van helyesírási hibákkal), igazából betarthatatlan is. Legalábbis minden itt leírtat biztosan nem:)

Húú, hát ez elég hosszú lett><' :P

2010. márc. 26. 20:12
 39/40 anonim válasza:
huu..csúúf vagy
2010. ápr. 21. 16:00
 40/40 anonim ***** válasza:
ISTENEM A SOK NYOMORÉK VÁLASZOLÓ AZ ELSŐ MÁSODIK OLDALON!!!!4 A HUMOR TÉMAKÖRBEN VAN SZAL NEM AKMU, ÉS NEM IS IGAZI A KÉRDÉS HANEM HUMOOOOOOOOOR VAGYIS VICCNEK VAAAAN!!4
2010. ápr. 21. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!