Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg igaz az hogyha 30...

Tényleg igaz az hogyha 30 éves koromig szűz maradok varázsló leszek? Érdemes kivárni?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm van aki e két tényező együttes fennállása ellenére szerintem nem varázsló. Vagy csak ennyire jól titkolja?

2015. júl. 30. 00:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A folyamat öt évvel lerövidíthető, ha feldugod magadnak a pálcádat, és varázslókakit eszel
2015. júl. 30. 09:15
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes kivárnod, aztán mehetsz a Roxfortba tanárnak. 50 évesen meg megpájázhatod az igazgatói címet is!
2015. júl. 30. 12:06
 13/29 anonim válasza:
0%

Ne idegesítsetek már! xD

Ez az egész egy nagy hülyeség a Harry Potter csak egy film.Könyörgöm szánalom.... :DDDD

2015. júl. 30. 12:48
 14/29 anonim válasza:
Az a szánalom hogy nem érted a viccet :D
2015. júl. 30. 13:54
 15/29 Tiboo Martino válasza:
Csak akkor sikerül, ha a szakállat/bajuszt se vágod le soha. Ha már egyszer is levágtad annyi :D
2015. júl. 30. 17:26
 16/29 Tiboo Martino válasza:
Nálam alapból ugrott, de már 10 év kihagyás után kb úgy érzem magam mint amikor szűz voltam 30/F
2015. júl. 30. 17:28
 17/29 anonim ***** válasza:
Hajrá! Sikerülni fog. Szerintem mégtöbb embernek kéne ezt kitűzni életcélul. Hogy varázslók legyenek. Ez , ez fantasztikus. A Dédapád a háborúba harcolt 70 évvel ezelőtt, te meg azon töröd magad hogy szűz maradhass 30 éves korodig. Kérlek ne okozz neki csalódást, nelegyélhülye
2015. júl. 31. 18:37
 18/29 anonim ***** válasza:
Bár ha jobban belegondolok, ha harminc éves korodig nem sikerül elvesztened a szüzességed, akkor nagy valószívnűséggel később is a saját varázspálvcáddal kell jáccanod. Szóval tényleg varázsló leszel :D
2015. aug. 1. 18:04
 19/29 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed vagy csak hülyéskedsz??
2015. aug. 1. 20:59
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ezzel a témával miért viccel valaki ilyen formában. Vagy ez a hülyeség valami filmben volt?

Ha valaki ebben a helyzetben van, mint például én is, akkor az lenne az utolsó, ami az eszébe jutna, hogy viccelődjön ezzel az egésszel.

De ha maradunk a viccnél, nekem már régen Thot-ot, Mózest, Merlint, meg az egykori atlantiszi mágusokat megszégyenítően kéne varázsolnom, ha ez igaz lenne. Természetesen, először is nőket varázsolnék magam köré.

2015. aug. 1. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!