2012 dec.21-én tényleg világ vége? Vagy csak átverés?
Saját honlapja van a világvégének...
link: [link]
ha sajáthonlapja van akkor tényleg meghal mindenki??
De hogy fog ez lezajlani??
2005-ben is azt mondták hogy meghalunk de én nem haltam meg...
akkor hogy van ez???
Én meg olyan filmet láttam, ahol 5005-ban vannak, és minden ember tök hülye. :D De a lényeg, hogy a "világvége" után kb. 4000 évvel vannak, szóval akkor nem lesz világvége. :)) Amúgy ha eddig jól figyeltem meg, minden 4 évente van világvége... 2000, 2004, 2008, 2012. Tudtom szerint ezekben az években is kellett volna legyen. :D
Egy válaszolónak: Amúgy miért változna az emberek gondolkodása? Idővel persze hogy fog változni, mint ahogy pl. most sem úgy gondolkodunk, mint ahogy 1960-ban, de aki hülye, az 2013-ban is az lesz, "világvége" után. ;)
Istenben meg van aki hisz, van aki nem...
UI.: Kemény a honlap! :D
22:16-nak
Nem azt mondtam hogy egy robbanás szerűen megváltozik majd az emberi gondolkodás, nem is a gondolkodásról beszéltem. Hanem az emberi felfogóképesség növekedési folyamatának kezdetéről, ami valószínűleg 2012.
Hogy miért? Elég összetett. De nézz utána, ha érdekel. Talán megérted. Azért csak talán, mert nem megfelelő atomfizikai, és kvantumfizikai ismeretek nélkül zagyvaságnak fog tűnni.
4,6 milliárd év múlva kialszik a nap. Pánik? Minek? xD
Amúgy alaptalan hülyeség ez is (szerintem).
Nem lesz világ vége!!!
2000re is mondták és nem lett!!!
Köszike a válaszokat már szerintem is teljesen hülyeség...
De bisztos???
Márciusban esett a hó!!!!
S.O.S.!!
Meghalunk!!
Megyek leugrok a Szabadság híd-ról!!
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!