Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Beszólt nekem egy kecskebéka,...

Beszólt nekem egy kecskebéka, de nem szeretném eltaposni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beszólt,a nyelvével kigáncsolta a lábam, és hiába csuktam be a szemem, kinyitotta, és belepisált, így megvakultam.... az a szerencsém hogy láthatatlan írás diplomám van a Harvard-ról..... most mit tegyek? Etessem meg a baziliszkuszommal, vagy mi? Valahogy meg kell leckéztetnem, aludni se tudtam a szégyentől.... SEGÍTSETEK!
2015. júl. 21. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Csókold meg. :D:D
2015. júl. 21. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak egy dolgot tehetsz nagyon figyelj nehogy kihaggy valamit. El kell menned az üveghegyen is túl lévő macis játszótérre és a csuszda tetején megtalálod a mágikus fagyit egy kisfiú kezébe. Vedd el tőle majd edd meg és minden bajod megoldódik kivéve ha a kisfú annya egy pakrátor aki anyonver.

Remélem tudtam segíteni. XDDDD

2015. júl. 21. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam.....nem volt pankrátor, simán elvettem tőle és elsírta magát, de a fagyi nem segített... a béka visszajött, és már ide oda dobál a faluszerte, és engem csesznek le, hogy ne pattogjak má'...... úgy látszik ez a probléma életem végéig el fog kisérni.... :(
2015. júl. 21. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Taposd el a kis súnyit:D
2015. júl. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!