Mit tegyek? Zsanett nem volt ott ötkor a szökőkútnál.
Figyelt kérdés
Mondtam neki ,hogy én mán most szeretem
..de nem jött el. Elhasználtam emiatt az egyszer használatos fényképező gépet amit az Auchan-ba vetem a családiból. Esküszőm a kisjányom életére ,hogy én szerettem volna Zsanettet mer ő nagyon szép jány. Nényémnél lakom épen mostan. De aztán majd lesz házam ha Zsanett jön hozám. De így hogy nem jöt el az élettem értelmetlenné vált. Egész napon fekszek a napon és szomorkodom a miatt hogy Zsanett cserbe hagyot. Mitévö legyek? Hagylyam hogy éjje az életétt nélkülem?
2015. júl. 1. 19:13
1/10 anonim válasza:
Most ott leszek.Gyere leszopol engemet jouu bűűnyállal.
2/10 anonim válasza:
Beteg emberekkel nem illik viccelődni. :D
3/10 anonim válasza:
Ez meg mi a lónak a farka,vonulj árnyékba sok volt a napon a szomorkodás.
4/10 anonim válasza:
Legközelebb ha kamu kérdést írsz ki, legalább arra figyelj, hogy ne legyen ennyire átlátszó. Szánalmas
5/10 anonim válasza:
Te raktad ki youtubre azt a videót?
Ismered egyáltalán, vagy csak szép lánynak tartod? Lehet, hogy ha többet lennél vele, már nem is vonzana annyira. Nem tudsz mást tenni, próbálj meg túl lépni rajta. :(
6/10 anonim válasza:
Utolsó előtti, most komolyan humor kategóriában, azaz HUMOR KATEGÓRIÁBAN akarsz oltogatózni? Na ki a szánalmas?! :'D
7/10 anonim válasza:
#6 Tegnap nem abban volt, szóval kár volt pofázni 👍
8/10 anonim válasza:
A felnőtt párkapcsolatoknál volt😜
9/10 anonim válasza:
Oh... Az más... Nem tudtam. Bocsánat. :(
10/10 Dancsó Máté válasza:
majd odaér mosthívott hogy a buszonvan..amugynem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!