Régen hánytam cigánykereket.
Nagyon rossz, még a munkám is ez volt, hogy autókra kereket hánytam, de mikor sok kereket hánytam, akkor azokat a szekérre hánytam.
Mostanra már Michelin gumikereket hányok. Az gazdaságosabb. Csak a gyerekekre vigyázok.
Mit, cigánygyereket?
Fúj, te rasszista!
#5.
Akkor ezen az alapon a cigányprímás az "kisebbségi elsőhegedűs"? Az étteremben pedig "roma hússzelet"-et kérjek, ha cigánypecsenyét akarok enni? Na és a cigány-bálnak mostantól, az "etnikumi estély" a neve? :)
6-os!
Bizony , lassan így lesz! : ) És tudod , mi ebben a röhej ? Hogy az értelmes , kevésbé uszítható cigánynak nincs ám ellenére , ha annak nevezik , ami... A gyökerevesztett magyarral előbb el tudod hitetni , hogy a "magyar" , az egy jujjdefúj - dolog ! A gyengébb jellemű magyarokkal előbb meg tudod tagadtatni önmaga magyarságát ( erre a célra van pld. a Jobbik , aki már leégeti a "magyart" mindenhol és bárhol , még a többi magyar előtt is! ) , mint egy öntudattal rendelkező cigánnyal. Szomorú tény, de attól még igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!