Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség! Ez meg mi lehet?

Segítség! Ez meg mi lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap este kb 6-7 órakkor lementem a pincébe, mert fel kellet hozni hungarocelt. Mikor lementem kaparászást hallottam, de nem foglalkoztam vele, mert azt hittem,hogy egy egér vagy vlami rágcsáló lehez az. Amikor a kezemben a hungarocel darabbal mentem volna ki az ajtó kilincshez nyúltam már,erre különös hangokat hallok,kis idő múlva hátrafordultam és megláttam valami lényt(fel volt kapcsolva a villany)ami úgy nézett ki majdnem mint egy ember de olyan fél méteres volt és szörnyű magas hangot adott ki, a kezén meg karom szerű valamik voltak, többet nem tudtam megfigyeni, mert rohantam be a házba.

#lény #mi lehet ez? rémisztő #űrlényszerű
2015. jún. 20. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Mutáns reptoidra gyanakszom.
2015. jún. 20. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
egy fél méteres lény volt, karmokkal, az lehet :O
2015. jún. 20. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
(az és lehet közben vesszô)
2015. jún. 20. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
a pincétekben ufók élnek. hívj egy tisztánlátót vagy egy táltost, az majd kiűzi.. vagy csak dobj be neki egy kenyérpirítót és locsold le slaggal.
2015. jún. 20. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
egy félméteres lény volt, karmokkal. AZ lehet, :O
2015. jún. 20. 17:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Xd nem humorba akartam kiírni,hanem egyéb,egyéb kérdésbe, de még mindíg hallom a kaparászást! dE NEM MEREK LEMENNI...
2015. jún. 21. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:

ezt a linket már írtam máshová is de ha komoly a kérdés ide is ideillik, könyörgök ezért ne tiltsanak le

NEM TROLLKODOK!!!

[link]

2015. jún. 21. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Többet ittál , mint egyébkor? Túl sok hülye filmet nézel? Vagy belőtted magad ?
2015. jún. 30. 12:18
 9/9 anonim válasza:

Vagy lehet hogy egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagy patkány volt és a hátsó lábain állva és az kaparózik meg az állt eléd mikor elvitted a hungarocelt:D

(Szerintem rakhatnál ki egér / patkányfogót)

2015. júl. 1. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!