Jó csajok! Ti is szoktatok kakilni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 21:30
11/26 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat,főleg a magukat jó csajoknak tartó lányoktól!
2010. márc. 1. 16:48
12/26 anonim válasza:
Jó pasik! Ti is szoktatok kakilni?-.-"ez milyen már..mindenki szokott xD
13/26 A kérdező kommentje:
Valóban kedves utolsó válaszoló!Ez így van!Egyébként a véleményem a "jó csajokkal"kapcsolatban:Bármelyik lányból lehet jó csaj,csak ruha és smink kérdése:D
2010. márc. 1. 20:20
14/26 anonim válasza:
нσgч мιт яσитσттál εl? нσl α нιвα? sεgíтεк! мεgтévεszт α sσк яuнα мεg α ριcsα..(8)
Majd rájössz pár év múlva :)
Amúgy mi LÁNYOK sosem kakikálunk, meg semmi undibundi dolcsit nem csincsizünk.. -.- xD
Mi csak szarunk meg fosunk.sőőt néha hányunk is. xDD
boccs xDDD
15/26 A kérdező kommentje:
нσgч мιт яσитσттál εl? нσl α нιвα? sεgíтεк! мεgтévεszт α sσк яuнα мεg α ριcsα..
Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves,mert ezt így még nem értem:D
2010. márc. 2. 15:38
16/26 anonim válasza:
Én szarni szoktam :P Jó nagyot!!! XD
17/26 A kérdező kommentje:
16:26
Korrekt válasz,ilyeneket várok!:)
2010. márc. 4. 20:00
18/26 anonim válasza:
Volt egy gyönyűrű barátnőm, olyan Sophie marceu és Jessica Biel mix. Csodás volt az a 2 hónap de higgyétek el amikor otthon voltam náluk, hazai pályán olyan büdöset szart, hogy még a gázóra is kilengett. Nem ezért szakítottunk.
19/26 anonim válasza:
úgy kell leszállni róla, mint a vázas bicikliről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!