Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tudok a ritkakerdesek.h...

Hogyan tudok a ritkakerdesek.hu-ra kerdést kiírni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs
2015. jún. 14. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
kell hozzá sim kártya :O
2015. jún. 15. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Jó emebrtők kérdezed, mivel én már régóta felhasználó vagyok ott.

Szóval, beregisztrálsz a "regisztráció" gombnál. Kitöltöd a mezőket (Becenév, jelszó, mail, kedvenc téma) és utána küldenek egy mail-t arra a címre, amit megadtál. Ezt megnyitod, DE ne ijedj meg ha nem találod lehet a spamba került. Szóval megnyitod, elfogadod a dolgokat, amiket senki sem olvas el, és ezt rosszul teszik... Na, mindegy szóval újból az oldalon vagy és már ott vannak az adataid jobb oldalt. Bal oldalt találsz egy "Ritka kérdés feltevése" opciót, ráklikelsz, behoz 2 téglalapot, az elsőbe beírod a kérdést, a másodikba pedig jobban kifejted, s ne felejtsd megköszönni, mert úgy több válasz érkezik. Azután következik a kategória kiválasztása, és elküldöd a kérdésed.

Remélem segítettem! :) Jó kérdezést!

2015. jún. 17. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!