Születésem előtt miért hullott ki a fogam?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok vele így vagy mással is megesett hogy amikor megszületett nem volt foga?2010. febr. 28. 00:15
1/10 anonim válasza:
Te már egy maunika só modellnek születtél.Eleve így terveztek meg.
2/10 A kérdező kommentje:
az nem lehet hogy így terveztek meg.amikor még a futószalagon voltam akkor még megvolt emlékszem.
2010. febr. 28. 00:47
3/10 anonim válasza:
Nekem 33 fogam volt, ez nem vicc!!!!!! Neked meg azért nem volt fogad, mert már kiverték ott bent, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel:)
4/10 anonim válasza:
A születés és a halál tök ugyanaz. Ezért is mondják, hogy "ott hagyta a fogát".
5/10 anonim válasza:
Mert b@sztál fogat mosni. :) Látjátok gyerekek, a mindennapi fogápolás elengedhetetlen. Tv Maci is szépen minden este megmossa a kis fogacskáját. Vegyetek példát róla.
6/10 anonim válasza:
A tvmaci is azér mossa szépen a fogát, hogy legyen mivel fűbe harapnia.
7/10 anonim válasza:
szerintem egyetlen hibád hogy anyád magzatvizében nem volt cápa :D
8/10 anonim válasza:
mert az abortuszt egy fogorvos csinálta
9/10 anonim válasza:
Nem a fogad hullott ki, hanem te anyádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!