Nehéz kérdés és bizonytalanság, melykőjüket érdemes választanom? (avagy az ikerlányok átka)
3 gyönyörű lány szomszédságában élek, ami baromi nagy áldás és átok is egyben. áldás, mert egyszerre ismerhetek 3 ilyen elbűvölő helyes lányt, és átok mert nem tudom kivel kéne továbblépnem, közelebb kerülnem közülük. szóval mindhárman nagyon szépek, engem levettek a lábamról mióta ismerem őket [link]
és hiába tesók mindhárman olyan különbözőek és különlegesek:) Ő pl. [link]
egy nagyon aranyos csaj, olyan akire bármikor lehet számítani, megbízható, de néha kicsit sokat okoskodik, főnökösködő típus, ami jól is áll neki, megfontolt csajszi:) csak..nekem nem biztos hogy ez megfelelő lenne.
akkor Ő: [link]
egy igazi kis csendes lány, visszahúzódóbb és nem vállal be annyi izgalmat, és igaz hogy csendesebb, de ez a jellege teszi igazán kifinomulttá különlegessé számomra:) viszont néha úgy érzem kicsit túl gyerekes is, lehet még később komolyodik meg..
és végül Ő [link]
áh talán hozzá állok a legközelebb, voltak esetek mikor összepillantottunk és a hatalmas nagy zöld szemeivel mindig elbűvöl...viszont Ő az előbbi tesója szöges ellentéte, kis harcias és komoly csaj, néha kicsit durva..
látjátok három ilyen gyönyörű lány, mind mind különböző személyiséggel és nem tudom kivel kéne "komolyabbra fordítanom" a barátságunk hogy boldog legyek vele... engem egy elég csendes srácnak ismertek meg aki inkább magában tartja a véleményét, de félek ha eltolom több esélyem már nem lesz a többieknél. nagyon szépen köszi aki segít:)
Dik de komoly!!! :D xD xD
HAHAHAHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!