Tetszik nektek ez a szám?
Figyelt kérdés
752010. febr. 21. 21:56
1/17 anonim válasza:
Hát nekem speciel nem jön be, mivel túl egyszerű. A 16.876.489.421.648.766.484.364.861 jobb szerintem.
2/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Túl hivalkodó, azt sugallja, hogy én már majdnem 100 vagyok, csak add nekem a Te negyededet... Nem szeretem a pökhendi számokat.
3/17 anonim válasza:
Nem tetszik. A 69-cel ellentétben itt a duzzogó férfi elfordul a terhes barátnőjétől - milyen hozzáállás már ez?! (xD)
4/17 anonim válasza:
Nem lehetne 74? Esetleg 76? Ezek a legjobb számok a világon, fújjj, utálom a 75-öt. :DDDDD
5/17 anonim válasza:
Én sem szeretem a 75-öt :s
Valahogy olyan túl átlagos... Nincs benne semmi egyedi. Nincs egyénisége :S
6/17 anonim válasza:
Ez amúgy egy zeneszám? :P Wehehehe :)
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. Egyszer, határozott és lényegre törő. Van mondanivalója.. XD
10/17 anonim válasza:
Húúú,nagyon jó! Honnan lehet letölteni és mivel? Írjatok 75-öst letöltő programokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!