A jó kislány pizsamában alszik, a rossz meztelenül, az okos a helyzettől függően… És te?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 21:53
21/40 anonim válasza:
erősen függ az alkoholbefolyásoltsági szintemtől... ebben csak ő dönt, nekem nincs beleszólási jogom:)
22/40 anonim válasza:
Meztelenül, meztelenül és harmadszor is meztelenül télen nyáron.
25/40 anonim válasza:
Én már 8-kor lefekszem... hogy 10-re hazaérjek!
26/40 A kérdező kommentje:
"Én már 8-kor lefekszem... hogy 10-re hazaérjek!"
Gondolom két óra alatt 3-4 focicsapat azért átmegy rajtad, mint az országúton, mi?
2010. febr. 26. 17:29
27/40 anonim válasza:
hálóingbe,szőrös macskaformájú papucsba aminek a végén szőrös plüss farok van és füldugóval hogy ne halljam reggel az ébresztőórámat és akkor mondhatom az a suliban hogy nem hallottam az ébresztőt pedig fel húztam és akkor késhetek a suliból!! juhéé!
28/40 anonim válasza:
én aludni sem szoktam... minek is azt??? :D
29/40 anonim válasza:
csak egy fegyver van nálam...xĐ terrorista vagyok..xĐ
30/40 anonim válasza:
gyere át és megtudod.:D
am
én
PIZSAMÁBAN alszom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!