Japán hányt a pogácsámtól! Mit ronthattam el?
Pont úgy csináltam ,mint ahogy általában..azaz tökéletes lett és brit....De ha már ilyen mellékhatásai vannak akkor lehet adok egy kis kóstolót Amerikának és Franciaországnak!
-Anglia = =
( ' - ' )
Apa, a pogácsáidat csak brit gyarmatok képesek elfogyasztani. Inkább ne próbálkozz főzéssel.
- Kanada -
Nehogy odaadd Franciaországnak meg Amerikának! Az előbbi nagyon fogja kritizálni, az utóbbi meg úgy fog siránkozni, mint Olaszország!
Viszont, ha nem tudod, mit rontottál el, nézd meg a hozzávalók szavatosságát vagy kérj tanácsot Ausztriától.
-Magyarország
Az nem semmi, Anglia. Én Norvégiának vettem egy csomó vajat, ő meg befalta az összeset és sárgát hányt. Persze engem hibáztat ezért és én takaríthatom fel... T_T
-Dánia
-Kanada fiam ne mond meg nekem ,hogy főzzek e vagy sem!
-Magyarország kisasszony.... én a pogácsáimat nem feltétlenül főzési tanácsokért kóstoltatnám meg azzal a két tökkelütöttel.
-Dánia? Minek vettél sok vajat? És Norvégia hogy hogy megette? ...csak nem megfenyegetted?
(lehet nekem is fenyítenem kéne ,hogy az a két hülye megegye a pogácsákat. )
"Tökkelütöttek" Hahahahah! xD
Azért vettem annyi vajat Norvégiának, mert az ő otthonában baromi drága. És azért falta be, mert félt, hogy más is meg akarja szerezni, pedig mondtam neki, hogy nem egészséges, ha ennyi vajat fogyaszt el -magában! És ez lett belőle...
Már jobban van, csillog-villog minden a házban. Most meg azt találta ki, hogy vett egy csomó kávét Svédországtól, meg is itta az összeset és kedve támadt lepisilni a házam emeleti lépcsőjét... T_______T
-Dánia
Oh...részvétem Dánia.
Tudom milyen ha más vizeletét kell feltakarítanod...
*visszamereng a kicsi Amerikára és arra hányszor pisilte össze magát*....régi szép emlékek
Amúgy pár napja az a csigazabáló francia meglátogatott ,de akár hogy is próbálkoztam ,sehogy sem akarta elfogadni a pogácsámat...úgy csinált mintha méreg lett volna benne :/
= =
'-'
jajj lemaradt az hogy kitől is jött a válasz ...szóval:
- Anglia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!