Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hasonló szituk? (lent)

Hasonló szituk? (lent)

Figyelt kérdés

szal (10perccel ezelőtt) mikor vége lett egy egy k**va félelmetes horrorfilmnek, kimentem pisilni. az ajtó résnyire nyitva volt, mikor végeztem nyitottam tovább az ajtót, és ott állt apum a sötétben, és cs ott állt, én meg úgy be**tam, h visszaültem PIZSOMÁSTUL!! a wc-BE,

kár h nem szoktuk visszahajtani a tetejét...

hát igen...tovább nem részletezném...

hasonló szituk? nem kell feltétlen wc-be ülős, cs mókás...légyszi, én is had röhögjek!!

2010. febr. 20. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi volt a horror film címe? Amúgy nem , velem ilyenek nem szoktak történni :)
2010. febr. 21. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

és cs ott állt

az ki?

Amúgy meg minek álldogál apád a sötétben?

Én egyszer megyek haza este a sötétben a gyalog a járdán és mellettem elég gyorsan leengedték a redőnyt.

Na én akkor úgy megijedtem hogy majd be sz@rtam ugrottam is egyet és káromkodtam egy nagyot.és ha ez nem lett volna elég szembe jött egy fiatal pár ők meg elég furcsán néztek rám....

2010. febr. 21. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
Egy osztálytársam mesélte, hogy ahol lakott, volt egy öreg busz egy ház előtt, már hetek óta ott állt. Egyszer hazafele ment egy pár haverrel, éjszaka, gondolom nem színjózanon, egyiküknek az az 5lete támadt, hogy nézzenek be, mi van az öreg buszba. Hát, ott volt egy srác meg egy idősebb hölgy, és ööö... nem kártyáztak :D
2010. febr. 21. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!