Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha kinyitom az ablakot, akkor...

Ha kinyitom az ablakot, akkor kimegy a poén vagy bejön egy másik?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 16. 09:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bakker, én a 7.emeleten hiába nyitom ki az ablakot. Itt még a "magas labdák" sem jönnek be. Könnyű nektek ott lenn, a kutyasz@ros fűben viccelődni.
2015. ápr. 16. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ez a poén azért valahogy csak bekopogott a 7.-re, ráadásul csukott ablakon keresztül!!Nagyon lenézel Te ránk szürke kis poénkodókra, a magas sasfingos levegőből bakker!!!
2015. ápr. 16. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Sok mindent láttam már, de sast a belvárosban, eddig még nem. Ugye ez az a madár, amelyiket a repülő nyúl szokott a hátán vinni?
2015. ápr. 16. 18:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi a Kertváros déli lankáin, sokszor figyeljük távcsővel sörözgetés közben a haverokkal a belvárosi panelek fölött eszméletlen magasságban keringő réti vagy mezei sasokat, Mi panelsasoknak hívjuk, valószínűleg valamelyik panel tetején fészkelhetnek, lassan vitorlázva köröznek, közben tele fingva a belvárost, elhúznak a Nagyerdő felé majd vissza a belvárosba. Valószínű, hogy panelkengurúkra, és panelnyúlra vadásznak, ahogy azok ugrálgatnak egyik panelről a másikra!De látták már ahogy egy öreg nénikétől elragadja a karácsonyi pontyot a panelhalászsas az ABC előtt! Ne mond már, hogy ezeket az állatokat se láttad még? A sast, a paneldzsungelben, na azt könnyen kiszúrhatod ha erősen figyelsz az égre, egy aprócska kis sötét pötty, amely lassan mozog, na az a sas! Hallottam még városi legendákat a panelvízilóról, a panelzsiráfról is persze ezekbe Én nem hiszek csak leírtam Neked az érdekesség kedvéért, különben is kiderült, hogy Pacalt a 180.kg.-os tök részeg markecolót nézték panelvízilónak ahogy nehézkesen cammogott, a zsiráf meg Dezső bácsi volt aki létrán állva cserélt a közvilágítási lámpában izzót, itt aki látta az volt részeg! :))) Csááákóó további jó vidámkodást!
2015. ápr. 16. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszi a magyarázat. Akkor azért nem látok panelsast mert azok Debrecen fölött köröznek, én pedig miskolci vagyok. Megnyugodtam. Bár ez a Dezsőbácsis-zsiráfos történet még nem tiszta. Na majd írok, ha megemésztettem. Pá! :)
2015. ápr. 16. 22:10
 16/17 I.B.T. ***** válasza:
Szerintem már kinyitottad:D
2015. ápr. 17. 09:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kívül vagy belül nagyobb a poén koncentráció.
2015. ápr. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!