Néhány találós kérdésre nem tudom a választ. Megválaszolnátok?
Első: Egy pali a 10. emeleten lakik, és amikor elmegy akkor a földszintig leliftezik. De amikor hazamegy, akkor csak a 7. emeletig tud liftezni, és onnan lépcsőznie kell. Miért?
Második: Egy pingpong labdát egy palack szájába teszem (pont akkora a nyílás hogy ne essen ki és be.) A palackhoz nem nyúlhatok hozzá, de a labdához igen. Bármilyen segédeszköz jöhet. Előre is köszönöm a válaszaitokat!!
1. a csávó olyan alacsony, hogy nem éri fel a 10. emelet gombját
2. melegíteni kell a palackot
vagy nem :D
1. Nem tudom :(
2. A számmal elkezdem "szívni", így vákumot keltve és felszippantva a labdát
1.Titokban akar hazamenni, pl hallgatózni akar az ajtó előtt, vagy a flakonos bort akarja titokban tartani stb. és ezért előbb kell kiszállnia.
2.Tehát ki kell venni a pingponglabdát. Kivehetem úgy is a palack érintése nélkül, hogy kalapáccsal összetöröm a palackot. Ugye ebben az esetben nem értem a palackhoz. Másik ötlet, hogy egy nagyobb zihereisztűvel beleszúrok a labdába, és szépen kiemelem vele.
Remélem segítettem a válaszommal, és 100 %-os helyességi hányadost adnak a válaszomra.
1. Elakad a lift/testmozgás/nem ismeri a számokat/sokan vannak a liftbe, és klausztrofóbiás/fogadásból/szereti a hetes számot/ez a "rigolyája"/stb.
2. Mit tom én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!