Miért nem kapok választ a kérdéseimre?
Figyelt kérdés
Ki, ha én nem? És mikor ha nem most? És miért, ha nem azért? És meddig ha nem addig? És hol, ha nem ott? És kivel, ha nem vele? És hogyan, ha nem úgy? És merre, ha nem arra? És hová, ha nem oda? És mitől, ha nem ettől? És mit, ha nem ezt? És kinek, ha nem neki? És honnan, ha nem onnan?2015. ápr. 11. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ez mit keres a humor kategóriában ?
2/7 anonim válasza:
Hülye vagy fiam, mint szódás a lovát...
3/7 anonim válasza:
tejlapó, tejlapó, jön a Mikulás!!
dádádáá, aranykoszorú!
4/7 anonim válasza:
A felhasználói szabályzat (most is mint mindenkor) megadja a választ:
" - Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket! "
5/7 anonim válasza:
Mert talán a kérdéseidnek nincs sok értelme!!?
6/7 A kérdező kommentje:
Értem.Szóval akkor egyesével kéne ezeket a kérdéseket feltenni?Amúgy kissé autista vagyok,ezért foglalkoztatnak ezek a dolgok,de már írtam ki hasonló kérdést nem humor kategóriájába és eltiltást helyeztek kilátásba...Asszem csak a magyar nyelv sokoldalúságát próbáltam népszerűsíteni. na császtok! mindenkit felpontozok.:)
2015. ápr. 11. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!