Képzeljétek, amikor aludtam életre kelt a TV-m! Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Este hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy elkezd beszélni a tv-m odaugrott az ágyamhoz, és kért sült csirkecombot, adtam neki, és meg is ette! megköszönte, megkérdezte hogy van-e pasim, mondtam hogy van, de ezen meg megsértődött, utána meg visszajött (nem tudom hová ment) és elkezdett sírni, és annyira, hogy elromlottak a kábelek, és meghalt :(2015. ápr. 8. 21:36
2/9 anonim válasza:
Az okostelefonok mintájára megjelentek az okostévék, amelyek éjjelenként békésen alukáló kislányokat erőszakolnak meg, csak te pont felébredtél.
Amúgy meg nem halt meg és ma éjjel megint megpróbál majd megerőszakolni.
3/9 anonim válasza:
Ismered a közmondást: akit a tévéje meg*>@sz, korán kel, aki pedig másnak nézi az ajándék ló fogát, az beleesik.
4/9 anonim válasza:
ezért nem érdemes tv-kel beszélgetni, hanem emberekkel xd
ja és mindegy milyen emberrel, az élvezet számít xdxdxd
5/9 anonim válasza:
#4 akkor nem beszélni kell, ha az élvezet számít
7/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok gyerek
2015. ápr. 10. 21:59
9/9 A kérdező kommentje:
nem tudom xd
2015. ápr. 15. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!