Szellem a lakásban?
Figyelt kérdés
Sok jel utal arra, hogy szellem van a lakásomban. Ez lehetséges, vagy csak legenda? A fura jelek: A számítógép fura zúgó hangot ad ki magából, ugyan ezt csinálja a mosógép is. A hűtőszekrényben sokszor elég hideg van. (Talán ez a búvóhelye?) Amit még nagyon furának találtam, az az, hogy a telefonom néha elkezd játszani valami zenét, és hozzá még kísértetiesen zúg is. Ha ilyenkor rá nézek a képernyőre, olyan szavakat látok, hogy: Anya, Apa, vagy Béla. Ez azért érdekes, mert tényleg van anyám és apám, és van egy Béla nevű barátom. Nagyon félek kérlek segítsetek!2015. ápr. 5. 09:18
2/3 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni zúg,zenél a telefon jól fődhöz vágtam abbahagyta,ja meg a mosógép azt jobb ha fejszével szétvered,meg a számítógép azt ragd ki egy autópályára vagy ahol nagy a forgalom és utána nem zúg és lásd már is szelem mentes a házad.
3/3 anonim válasza:
ÁLLÍTÓLAG a lélek csak néhány grammot nyom, és a mi ágyunk meg nagyon érzékeny nyikorgású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!