Mit szóltok ehhez? :D
Figyelt kérdés
Most itt mindenki nyugodtan kiélheti a vágyait kommentekben :D Megengedem
Hajrá,lehet perverz,vagy ami eszetekbe jut,amit rég el szerettetek volna mondani,stb :D
2010. febr. 17. 16:41
1/18 anonim válasza:
Nagyon szeretném ha valaki tejszínhabot enne a hasamról...:$
17L
2/18 anonim válasza:
nagyon szeretném ha valaki tejszínhabot enne az első kommentelő hasáról,aki 17/L
5/18 anonim válasza:
én pedig szeretném a tejszínhabot lenyalni az első válaszoló hasáról:$$
6/18 anonim válasza:
asxyklné yxyhklnééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Bocsi ezt muszály volt..most megkönnyebbültem!huhh
7/18 anonim válasza:
miután lenyalták a tejszinhabot az elsö válaszoló hasáról szeretnék vele lefeküdni aludni macis holdacskás pizsamában és csillagos takaróval takaróznánk XD
8/18 anonim válasza:
az én hasamról ne egyen senki semmit..
csakis csoki szirupot!! :D
9/18 anonim válasza:
első vagyok:)
22:29-es hát nagyon jó 5let,csillagos takaró amúgyis beindítXD
10/18 anonim válasza:
Szeretném ha az első kommentelő hasáról egy disznó enné le a tejszínhabot, és a többiek meg a maradékot utána!!! XD (bocsi, ha sértő:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!