Hogyan tudnám megbosszulni ezt a kedves kis tréfát?
Figyelt kérdés
barátommal szeretjük egymást ugratni néha és most az volt a legújabb hogy szombat reggel ő hamarabb kelt fel én később keltem és azzal jön be hogy "kiengedtem a vizet,kezdhetjük az ablakpucolást keljek fel gyorsan" :D
na amikor erre rájöttem hogy csak vicc volt, megfogadtam hogy ezt vissza kapja csak nem tudom mi lenne elég jó ahhoz hogy visszavágjak :D
ötletek? :)
2015. márc. 23. 21:01
2/9 anonim válasza:
Beretvald le a szemoldoket amig alszik.
Reggel ontsd le egy vodor hidegvizzel.
Etc
3/9 A kérdező kommentje:
az első nem vicces, és az ágy bármilyen nedvessé tétele bármilyen módon se olyan amit megcsinálnék...
a borotva az már nagyon drasztikus lenne :D
2015. márc. 23. 21:10
4/9 anonim válasza:
Csend el a mobilját , hívd fel az egyik cimbijét , toljj bele egy recsegőset és tedd le . Soha se hinné el neki hogy nem ő "nyerített" bele ...
5/9 anonim válasza:
Amikor 11 voltam húsvéti locsolás napján arra ébredtem hogy anyám kiabálja a mostohaapámnak hogy "mi az a pohár víz a kezedben?" Ő meg mondta hogy azt önti majd a gyerekre hogy el ne hervadjon és berontott a szobába hogy szabad e locsolni kezében egy üveg parfümmel anyám meg jött be mögötte röhögve én meg beijedtem hogy tényleg leönt egy pohár vízzel. Jó volt erre ébredni :D
6/9 anonim válasza:
a tréfájára ne reagálj semmit, és utána szivasd meg egy saját tréfával ami a tiéd
7/9 anonim válasza:
Nagy öltésekkel varrd be a kabátja vagy nadrágja egyik szárát. Nagyon mókás ha siet és sehogyan sem tudja felhúzni és nem boldogul vele. Ezt sokakkal már megcsináltam és jól szórakoztunk.
8/9 anonim válasza:
Szerezz be egy pozitiv terhessegi tesztet, amit a legnagyobb komolysaggal mutass meg neki.
9/9 A kérdező kommentje:
jó ötletek, de még nem találtam "méltó" visszavágást :D
na a terhességi tesztel nem játszunk ;)
2015. márc. 29. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!