Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kivel lenne jobb összebarátkoz...

Kivel lenne jobb összebarátkoznom? Róka vagy farkaskoma?

Figyelt kérdés
a Kerekerdőben vettem egy házat és nem messze lakom a két érintettől. mint sok mesében is olvasható a két személy ki nem állhatja egymást, és biztos hogy egy ellenséget szerzek ha egyikőjükkel összebarátkozom. igazából nem tudok dönteni kivel kellene jóban lenni mert rókakoma elég jól tájékozott és ügyes, sok furfangos dolgot kieszel, -és többek között- számtalanszor átvágta farkaskomát is, és épp itt a hátránya, ki tudja engem is mivel és hol vág át? viszont farkaskoma hiába nagyságrenddel erősebb nála, olyan tájékozatlan és kicsit régimódi is, ezekmellett elég buta...most mondjátok meg ilyen szomszédság mellett hogy döntsön az ember?
2010. febr. 16. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Hahaha de vicces
2010. febr. 16. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátkozz nyuszikomával! Vagy te vagy az? xD
2010. febr. 16. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
medve komával, én is jó haverja vagyok, jó fej hidd el
2010. febr. 17. 22:02
 4/9 anonim válasza:

urbanizálódj!

a róka meg a farkas meg had szivassa egymást az erdőben xD

2010. febr. 19. 23:09
 5/9 THE ... ***** válasza:

hát a rókával ne igazán,mer az mindig átb*szna,a farkas pedig mindig fel akarna falni :/

Barátkozz VELEM!!!:D

2010. febr. 21. 10:44
 6/9 A kérdező kommentje:
:)))
2010. febr. 21. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is a Mackótestvér mellett raknám le a voksomat, egy kigyúrt, benga állat, aki szétkapja mind Rókakomát, mind Farkaskomát egy ütéssel. Plusz szereti a mézet meg a málnát, és jó nagy a nemiszerve.
2010. júl. 4. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz!!! A róka ravasz!
2010. júl. 4. 22:10
 9/9 Geráppááá ***** válasza:
nyuszi vagy a medve mindenképp;D
2010. júl. 5. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!