Beszakadhat alattam a jég?
Figyelt kérdés
Ugye, ha elmegyek jégcsarnokba, ott nem szakadhat be alattam a jég? Nagyon félek attól, hogy beszakad, ezért is kérdezem meg, egyébként 50 kiló vagyok :S alattatok már beszakadt jégcsarnokban?2010. febr. 16. 16:08
1/18 anonim válasza:
igen. 2× is :(
nagyon fájt. még a tűzoltók is kijöttek :D
2/18 A kérdező kommentje:
de ugye nincsenek ilyen hidegbe halak a vízbe vagy hínár? mert azoktól nagyon félek =S
2010. febr. 16. 16:20
3/18 anonim válasza:
ilyenkor tele van hallal meg hínárral.én is jártam már így egyszer meg is ettek...
4/18 A kérdező kommentje:
fú de azért ugye nincsenek cápák? azt hallottam, hogy a magyarországi tengerekben nincsenek, de azért biztos ami biztos =S
2010. febr. 16. 16:24
5/18 anonim válasza:
magyarországi tengerekbe még polipok is vannak! sőt krokodilok is!
6/18 A kérdező kommentje:
de ugye nem olyan mély a víz? mert nem nagyon tudok úszni, csak úszó gumival. és vannak ott vízi mentők?
2010. febr. 16. 16:27
8/18 anonim válasza:
1. vok. és igen.. a híbárba beleakadtam. az egyik cápa pedig megsebesítette a kezemet :'(
és még a politikusok is ott uszkáltak. képzeld milyen lehetett :(
9/18 A kérdező kommentje:
de ugye nem hideg a víz?
2010. febr. 16. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!