Mik az egyértelmű jelei annak, ha eperré változok?
Figyelt kérdés
Már régóta aggaszt a dolog, de eddig nem mertem beszélni róla. Kezdem úgy érezni, hogy fokozatosan eperré változok, sőt, lehet, hogy már most is az vagyok. Hogyan tudom eldönteni, hogy végül is eper vagyok-e vagy sem?2015. márc. 16. 21:05
1/9 anonim válasza:
semmi mert a földön élô lények egyformák. közös vonásuk: mindegyik valamilyen táplálkozástól "fejlôdik" úgyhogy ez sajnos túl erôs fajmegkülönböztetés számomra úgyhogy elnézésedet kérem.
2/9 A kérdező kommentje:
De valahogy mégis csak fel kell készülni arra, ha az ember egyszer csak eper lesz... hogy ne érjen olyan váratlanul.
2015. márc. 16. 22:21
3/9 anonim válasza:
Ha azt érzékeled, hogy porcukrot szórok a fejedre, s kitátom a számat, akkor biztos lehetsz benne, hogy eper vagy.
4/9 anonim válasza:
Ja, és még valami: még örülhetsz is neki, mert ami majd 12 órával később leszel...
5/9 Wadmalac válasza:
Emelkedő vércukor, a trágyára nem visszanézel a sloziban, hanem felszívod gyökéren át, saját arcod néz vissza a Danone joghurtos pohárról...
6/9 anonim válasza:
Csak vállald Önmagad, aki szeretett krumpliként, az így is szeretni fog.
üdv: Cékla (azelőtt rozsomák)
7/9 anonim válasza:
Nos, ha még mindig életben vagy és még nem ettelek meg, akkor egészen biztos, hogy nem vagy eper.
9/9 A kérdező kommentje:
xD ez jó
2015. márc. 17. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!