Céges buliban voltunk, és magamra öntöttem a limonádét. Limonádés lett a nadrágom és az ingem alja. Bekaptam az ingem alját és elkezdtem szopni hogy jöjjön ki a limonádé. A munkatársaim lehülyéztek és kiröhögtek. Most mi tegyek?
Figyelt kérdés
Félek munkába menni...2015. márc. 13. 14:54
1/4 anonim válasza:
Elég bunkó az olyan, aki lehülyézi és kiröhögi a másikat. Ez kb. óvodás, általános iskolás, nagyon gyerekes viselkedés, megmondhatod nekik nyugodtan. Jó, nem a legjobb megoldását választottad a limonádé felitatásának, használhattál volna zsebkendőt vagy szalvétát, de az ő viselkedésük volt a szánalmas. Nem kell félned munkába menni, nem veled van a baj. Az ilyenek mindig megtalálják az embert valamivel, ha nem lett volna ez, egyszer úgyis belekötnek valamibe, például, hogy miért kék felső van rajtad, miért nem piros. Ismerős az ilyen...
2/4 anonim válasza:
Igen, csúnya dolog lehülyézni, kiröhögni a másikat, de céges bulin szopni az ingedet... Ugye csak viccelsz, és kamu a kérdés? kamunak nem vicces, valóságnak abszurd...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem,ez nem vicc. Be voltam rúgva.Ezt is csak ügy tudtam meg hogy ki volt posztolva h ,,XD ez az év storya stb..,, tehát számithatok kirugásra, meg ilyenek... am. fogalam sincs miért ittam..
2015. márc. 13. 15:30
4/4 Wadmalac válasza:
"tehát számithatok kirugásra, meg ilyenek..."
Szerintem csak akkor, ha továbbviszed a hagyományt és kollégák ingjeit is szopogatni kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!