Kitalált nyelv?
Kitaláltam egy saját nyelvet, és szeretnék egy új nemzetet felépíteni, mi lennénk a tortonilloiak!
Már elterveztem mindent, bill gates megengedte, hogy ideiglenesen le menjünk oda de van egy baj elösször csak pár százan mehetünk, utána valami szigetet kell keresni aminek a neve az lesz, hogy tortonillo és ilyen diktátor féle akarok lenni, hogy féljetek tőlem!
Aki velem akar jönni fizetek 1000 ft/fő és nyelv oktatásra is be kell mennetek, hogy érvényesűljetek az új közösségben. a nyelv oktatás heti 500 ft 2 évig ami az én zsebembe landol és nektek kell állni.
Ha akartok jönni írjatok!
Mukuni alako nikaribánu onio ependino.
Kuniro!
Eke nuku lokimonie'r pasto epen de man alakendanikemandu,
nor tokonio nikaribánu osterno
Kuniro!
Nagyon szépen köszönöm a sok jelentkezést már több mint fél százan összegyűltünk, remélem még jönnek sokan!
"Mu le pata en ku dorikoni, pole anta le pata"
tortonillo diktátor
Kuniro!
Karni eker si oszod du.
Ne gedur, seje de zede vrei grimzru
Akviudu grizmuni zrá.
Kuniro!
*vrei grimzto
griza duo nevredo :(
Talam vasztam da manquettuas letttrszjo. Juhikolipo....
Kuniro! Gibosrasi ha zetlen.... Kuniro! Uklöumbödszan hart zughejll... Kuniro! Gibo Kuniro!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!