Kiszel Tünde?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 00:35
3/10 anonim válasza:
Igen en vagyok!Kell egy naptar az en kis Donatellamrol es rolam?Csak is neked akcios aron eladom 1 Ft-ert.De elore megmondom,hogy nem Orban Viktot az apja!!!Hanem Gyurcsany Ferenc!!!Szted is hasonlitanak?Ugye milyen arik?Majd az apucijaval is csinaltatok egy naptarat.Van mar par kozos kepem az apucijaval.Az a kedvencem,amikor hemperegnek Doncsikaval a fuben,es rugdossak wmi miatt a Ferit nem tudom h kik,de azt tudom h kopasz emberek voltak.(skinheadek)xDNem tudom h hanyan woltak,mert nem tudok addig elszamolni.xD
4/10 anonim válasza:
Tünde nem Kiszel, Tünde Reszel!
8/10 anonim válasza:
az micsoda? az valami új tesco gazdaságos termék?
9/10 anonim válasza:
Hat teged meg ki szel,Tunde??? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!