N. Zsomesz kérdése:
Segítség! Jóféle (márkás) bográcsot keresek kölcsönbe!?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom, hogy mivel nincs bográcsom nem tudom elégetni a felesleges kalóriáimat. Tudom, tudom, hogy serpenyővel is lehetne de nem sikerül. Sűrgősen kéne kölcsönbe egy!(a régit frissítettem de nem működik)Ötletek???2015. febr. 25. 19:55
1/5 Redcorns13 válasza:
Nekem van egy! Zsírégetésre már bevált! ( igaz, hogy akkor tepertőt készítettünk benne)
2/5 A kérdező kommentje:
Mennyiért adnád? 4 napra kéne
2015. febr. 25. 19:59
3/5 anonim válasza:
--gömb--
Ebben csak a gyehenna tüze segíthet.
Sajnos a bogrács nem alkalmas a célra, kivéve ha beleférsz.
Ilyen mérettel sajnos nem szolgálhatok,
ezen igényeddel a pokolban lakozó szentségtelen, elkárhozott főlelket kell megkeresned.
4/5 anonim válasza:
hello! első vagyok.
4 napra nem egészséges!
1 óra elég lesz.
Bocs, de a bogrács nem eladó. Vagyis az lenne, de szerintem nem Londonban laksz, tehát nem tudok kölcsönbe adni.
Majd Pitkamakit(finn gerelyhajító bajnok) megkérem hogy dobja már át azon a szaros óceánon
5/5 anonim válasza:
Ugyanitt alig használt wc papír eladó!
Komolyan azért ezen kacagtam! köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!