A dalai láma vagyok te ki vagy?
Lenne pár kérdésem amire ti hátha tudjátok a válaszokat:
1. Milyen színű a tükör?
2.Miért nincsen egér ízesítésű macskaeledel?
3.Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt vagy állatot?
4. Mikor az emeriség fölfedezte, hogy a tehén tejet ad, tulajdonképpen mi után kutatott?
1. átlátszó
2. mert a cica lehet, hogy jobban szereti a marha ízűt vagy tonhal ízűt, csak ezeket nem tudja elejteni mert ugye túl kicsi szóval így csak egeret tud zsákmányolni, de az nem jelenti azt, hogy az egér íz a kedvence
3. akkor lelövöm az orvvadászt
4. azt nem lehetett nehéz fölfedezni, amikor látták, hogy a kis boci szopja a tehenet, elgondolkodtak rajta, hogy vajon milyen íze lehet? És oda mentek megkóstolni.
A tükör színtelen
Mer' Dancsó Péter nem engedte meg hogy legyen
Szarok rá, ez a természet rendje
Azt, hogy mi a franc van a tehén alján
1. mindig olyan színű, mint az arcod. Ha nem hiszed el, nézz bele és meglátod.
3. ha nincs orvvadász (gondolom ez volt az előző válasszal a problem), akkor felgyújtom a szomszéd házát. Úgy hallottam, az sokmindent megold.
Na nesze. Most aztán még jobb válaszokat kaptál.
Én a zalai láma vagyok
1.Valószínű
2. Honnan tudod, hogy nincs?
3. Nem ismerem fel, hogy melyik védett
A négyesre nem tudom a választ de van egy hasonló kérdésem. Mi történt amikor a majom átadta az aids-et az emberi fajnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!