Hogyan lehetek igazi assassin?
Figyelt kérdés
rejtett penge csekk
parkour/freerun csekk
harcolás csekk
kapucnis kardigán csekk
VISZONT: első szerelmem még él, és ovi óta nem beszéltünk. kérdés: végezzek vele, és fogjam rá a templomosokra? vagy egyéb megoldás? nagyon szeretnék a rend tagja lenni!!!!
a válaszokat előre is köszönöm!!!
2015. febr. 14. 19:33
1/5 anonim válasza:
én megölöm neked ha akarod és ráfoghatod a templomosokra majd hagyok ott valami arra utaló jelet
2/5 A kérdező kommentje:
jó, jó! valami keresztet rajzolj a vérével vagy mit tudjam én!!! lehetőleg gyorsan gyorsan dolgozz!! utána nincs ötleted, hogy kit keressek fel, aki beavatna a rendbe?
2015. febr. 14. 21:18
3/5 anonim válasza:
valakit megöltem, nem tudom a szerelmed volt e de már halott, ha ráfogjuk a templomosokra akkor ráfoghatjuk azt is hogy az első szerelmed volt
nem tudom kit keress én ügyvédet fogok meg lezuhanyzok mert minden csupa vér
rajzoltam egy keresztet a falra és felszögeztem őt is hogy biztos legyen
4/5 A kérdező kommentje:
f sza vagy testvér!!
de ezt a kérdést nem lehetne törölni?még mielőtt megtalálják a holtestet
2015. febr. 15. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!