Hogyan lehet beilleszkedni Budapesten, ha valaki egy hobbit?
Nemrég költöztem fel Pestre, már van Face-en profilom (szigorúan a fürdőszobában készült), ettem egy ˝meki˝-ben és szereztem napszemüveget, de még mindig megbámulnak, amikor pipázgatva, a saját öltözködési stílusomnak megfelelően megyek el sétálni vagy vásárolni. Nem egyszer zaklattak már idegenek, neveztek törpének. Nagyon hiányzik a Megye.
Tudnátok segíteni? Hogyan tudnék beilleszkedni és teljes életet élni?
Te Samu vagy? Trufa? Pippin?
Először is vagy borotváld le a lábfejedet, vagy húzz cipőt. Illetve minden esetben húzz cipőt!Az öltözködést könnyedén meg lehet oldani. Menny be egy boltba és vásárolj ruhát. A magasságoddal nem lehet mit tenni szóval azzal ne foglalkozz! Maximum azt mondod hogy egy gyerek vagy. (Hisz úgy sincs szakállad.) Sok sikert! ;)
Ha valaki kritizál, hamar kereket oldhatsz, hiszen fürgék vagytok.
Éjszakai kiruccanásaid során (gondolom egy sörre be szoktál ülni, elmerengeni közben a harmad- és negyedkorról) vegyél fel mirthil inget, a pestiek nem szeretik a "félszerzeteket", sajnos volt már példa hobbitok ellen elkövetett 8 napon túl gyógyuló testi sértésre. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!