Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Leírnátok nekem?

Leírnátok nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon sürgős lenne! Köszi előre is!

2015. febr. 3. 20:53
1 2
 1/17 anonim válasza:
De mit?
2015. febr. 3. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
persze!! irtam emailt
2015. febr. 3. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez túl indiszkrét kérés - még privátban is túl személyes lenne.
2015. febr. 3. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen, megjött a menstruációd.
2015. febr. 3. 22:22
 5/17 Jófej:D ***** válasza:

1./a

130kg

1./b

196km ha 200-al megy

És 42 ha 32-vel megy

2.

A piros, mert az pont a másik irányba megy

3./a

Ezt nem tudom :(

3./b

42cm

2015. febr. 3. 22:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A mai napomat?

Természetesen!

A mai napom olyan volt, mint a többi. Egy szóval: kaka. Mivel még van pár óra a napból, lehet jobb, tehát nem 100%-os a kakás megállapításom.

Ma reggel fél hatkor anya felkeltett engemet (ébresztő órában nem bízok). Megnéztem a facebookot, és válaszoltam a beérkezett üzenetekre. Aztán a szokásos reggeli előkészületek, ahogy a többi embernél szokott lenni.

Kimegyek a buszhoz fél hétkor. A séró jó be van lőve, bizakodva állok, hogy ennek a nyoma legalább megmarad a suliba beérve is. Hát nem így lett...

Tudni kell a Helvécia-Kecskemét autóbusz vonalról, hogy azon kívül, hogy néha a Holdon kötünk ki ezen a vonalon, az én hajam valamiért kócos lesz és begöndörödik enyhén a hajam. A reményeim szerte foszlottak, amikor megláttam a sötétségben az Ikarus sárgán világító első lámpáit.

Sorsomba beletörődve szálltam le Kecskemét egyik, ha nem a legnépszerűbb útján. A depressziómat jobban fokozta, hogy a suli felé baktatva belesikerült lépnem egy szögbe, ami bökdöste a talpamat egy ideig, mire leesett, hogy az tényleg egy szög.

Első órám, ami kémia volt, a szög kihalászásával telt. Vagyis telt volna, de a tanár újabban mindig engem szólít fel, az osztálytársaim legnagyobb örömére.

No nembaj, túléltük az első órát. Jöhet a második menet, a fizika. Ez necces tárgy nekem, mert érteni értem, csak a törvényeket nem tudom szó szerint. Szerencsére megúsztam felelés nélkül az órát, és még mindig nem kellett a táblánál feladatot megoldanom.

A harmadik menet, a testnevelés olyan formalitás. Óra előtt leálltunk futbalozni a fiúkkal, aztán amikor bejött a tanár, futás, bemelegítés. Egy jó kis talajtorna... A bukfenc még csak megy nekem, de az állásból való hátra bukfenc már nem ment annyira. Olyan ügyes voltam, mint Józsi bácsi 10 feles után. Amolyan közönség kedvenc lettem a kancsal bukfenceimmel, szégyent hozva az általános iskolámra (mert hát hiába vagyok pocakos, én sport iskolába jártam, még ha ez nem is látszik rajtam).

A negyedik óra, a matematika sima ügy volt. Testben ott voltam, lélekben már otthon pihentem. Szerencsére a feladatokat könnyen megtudtam oldani, így nem jött elő a klasszikus dolog nálam "nem értem".

Ötödik órám gazdasági-jogi alapismeretek lett volna... De csak lett volna, mert végül lyukas óra lett a tanár hiányzása miatt. Pedig tegnap este milyen szépen elterveztem, hogy felelek belőle, na majd holnap!

Hatodik órám angol volt. Egy kis reménysugár elkapott engemet, hogy talán ez is lyukas óra lesz, de amikor megláttam a tanárt a távolban, szertefoszlottak az álmaim. Sebaj, az angolt tudom annyira, hogy gondjaim ne származzanak ebből a tantárgyból.

Hetedik órám gépírás volt. A tanár szokásához híven késett 10percet. Sokan azt hiszik erről a tárgyról, hogy csak pötyögni kell a billentyűzeten, pedig ehhez kell egy bizonyos figyelem, hogy a könyvünkből tudjunk másolni úgy hogy a billentyűzetre ne figyeljünk, de az esetleges elgépeléseket ki tudjuk javítani.

Ez az óra nem olyan rossz, viszont az emeleten, ahol vagyunk, már hetedik óránál nincs csengő. A tanár meg dolgozatot is akart íratni. Majd holnap írunk belőle. Vagyis gépelünk, de ez lényegtelen.

Most meg legépeltem ezt nektek, ezzel is gyakorolva a holnapi dolgozatra. Köszönöm gyakorikerdesek.hu!

Ígérem, ötös meglesz gépírásból.

Tömören ilyen (volt) a mai napom.

2015. febr. 4. 16:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Második!

Megkaptam az e-mailt, de sajnos nem ez kellett :(

Utolsó! Sajnos ez sem az :(

A többieknek is köszi, de nem :(

Ez nem lehet igaz! Légyszíves, aki tud segíteni, írja már le nekem! Pls nagyon fontos!

2015. febr. 4. 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:
A lényeg a következő: veszel egy hogyishívjákot, teszel rá azt, amit kell, megcsinálod vele, azt, amit ilyenkor szokás, vársz egy kicsit, aztán mehet minden a terv szerint, de előtte persze ellenőrizd le, hogy rendben van-e minden. Remélem, még időben írtam.
2015. febr. 4. 16:41
 9/17 A kérdező kommentje:

Utolsó te csináltál már ilyet?

Hol vettél hogyishívjákot?

Sehol sem találok, már voltam az összes szupermarketben, kisboltban, semmi... Már próbáltam mással is, minden ahogy írtad, tehát ráraktam, de nem maradt meg rajta.. csak a hogyishívjákkal működik?! Mindjárt kész kéne vele lennem mert.

2015. febr. 4. 18:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen, csináltam. Az ’Így hívják’ szakbolt melletti üzletben lehet kapni, és csak a ’Hogyishívjákot előállító és tsa’ forgalmazza. Ha mégsem tudsz szerezni, akkor bármi más is jó, ami rá tudsz kötözni, de az nagyon fontos, hogy ő is akarja – ha nem… na, akkor gond van.
2015. febr. 4. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!