Hogyan kell a "rizscsirke" nevű ételt készíteni?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam nagyon nagyon izmos. Kezd lassan hasonlítani a Krauszra. Mindig rizscsirkét eszik, de én nem tudom hogyan kell elkészíteni. Tudom hogy ha a hét minden napján azt eszem, akkor izmos leszek, körülbelül mint a Dukaj.
Tudnátok tuti tippeket adni az elkészítéshez ? :)
Legyetek kedvesek csak komoly válaszokat adjatok, vagy leeresztem a tankotok lánctalpait !
2015. jan. 26. 12:29
1/2 anonim válasza:
Mosás vagy pirítás nélkül megfőzöd a rizst, hogy jó ragadós legyen. Az így elkészült rizst ízlés szerint fűszerezed, majd csirkealakúra gyúrod, majd állni hagyod. Szárnyas húsok mellé tálaljuk köretként, kakastaréjjal díszítve.
2/2 anonim válasza:
Nagyon egyszerű megcsinálni. Disznó kell hozzá meg tèszta, egy kiló lekvár meg mustár. Az egèszet összekevered ès egy hőálló tepsibe 15órát sütöd. Majd tűpróbával leellenőrzöd megpuhult e a tepsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!