Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az elmúlt héten min nevettél...

Az elmúlt héten min nevettél nagyot?

Figyelt kérdés
kérlek, oszd meg velünk!
2010. febr. 8. 15:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat mostanaban eleg szar kedvem van, de tegnap nagyot nevettem azon, ahogy a hugom meselte, h hogyan vagodott hasra az ocsenk, mikozben a kapu felett tornazott...:)
2010. febr. 8. 15:11
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
azon h az osztálytársam elesik a saját lábában.. mondjuk igy nem vicces de látni kell és akk az XD
2010. febr. 8. 15:15
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Van egy árok a házunk előtt, ahol apukám összekotorta a havat. És mindig olyat játszok, hogy beleugrok, és derékig ellep. Nekifutottam, de nem valami jól, beleálltam, és beleképeltem a hóba :D Tök vicces volt :D
2010. febr. 8. 15:16
 4/29 A kérdező kommentje:

milyen kedves! valaki még saját magán is tud nevetni!

mindhárman lol-ok vagytok!

még... :)

2010. febr. 8. 15:22
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Voltunk pesten osztállyal Operettszínházban.Még a bejárat előtt poénkodtam haverommal, hogy na beülünk egy óvodás műsorra,ahol a bábnyuszi kérdezi a gyerekeket, hogy hol a farkas gyerekek? Nem láttátok? Amikor beültünk, és tényleg elkezdték ezt csinálni sírtam a röhögéstől.Meg valami vízilovas dalt énekeltek, és a háttérben mentek képek. Egy olyan debil rózsaszín vízilovat láttam, hogy ott megint fél órán át sírtam a röhögéstől.
2010. febr. 8. 16:04
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg tegnap olvastam egy ilyen kerdest itt:

K: Merre kell tekerni a kormanyt, ha jobbra akarok kanyarodni?

V: Hat jobbra...

K: Na jo, de az ajlat, vagy a tetejet??

XD

2010. febr. 8. 16:07
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg mindenen. A hétvégém pazar volt. Már ez a hét is jól indul. :P
2010. febr. 8. 16:15
 8/29 A kérdező kommentje:
utolsó: a rengeteg mindenből írj néhányat
2010. febr. 8. 16:40
 9/29 anonim ***** válasza:
66%

tegnap semmi. xD

ma viszont...xD angol előtt (6. óra előtt volt addigra mindenki meghülyül:P) szünetben kimentem letörölni a táblát de bnőm hozzám vágta a tolltartóját én vissza aztán vannak ilyen óriás táblai vonalzók azt használtam pajzsnak mire a könyvét vágta hozzám ez így mert egy darabig aztán kidobtam a könyvet az ablakom mire elkezdtünk szakadni...xD xD meg másik szünetben állunk a terem előtt a tömegben erre egy ősz hajú tanár vagy nemtudom elmegy mellettünk és ilyen b.uzi hangon megszólal hogy hellósziasztok sziaszia! na akkor is dőltünk a röhögéstől...xDxD

2010. febr. 8. 16:50
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
amikor megtudtuk hogy a haverunk a város egyik feléből a másikba hazáig négykézláb mászott.. :) xD egy nagyon jó party után :D
2010. febr. 9. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!