Mi kell ahhoz, hogy igazi Bruce Wayne lehessek?
Most leszek 23 éves, van annyi pénzem amennyi az életem végéig elég... Még több is. Nem kell dolgoznom, viszont elkezdenék pár harcművészetet, meg készítenék egy speciális jelmezt olyan 8-10 év alatt, hogy aztán Batmankedjek ország szerte... Szerintetek milyen harcművészeteket tanuljak és milyen felszerelések jöhetnének jól?
Lehet, hogy elsőre humorosan hangzik, de én ezt komolyan gondolom, szóval komoly kommenteket kérek! :)
Előre is köszönöm!
1 Minden superhirro-nak van egy pár segítője..
2 Kb ugy 6-7 fajtát kell megtanulni akkor tudsz válogatni is. -Nézd csak meg pl a matrixot... -Vagy a testvérbosszút lesz némi kontraszt...
:) sok sikert..
Eloszor a szelklet-vizelet problemajat kell megoldanod. A szuperhosok nem jarnak wc-re, egyik filmben sem lattam, h. mikozben fellovik a jelet Gottham szmogos egere, Bruce a cifrafosassal kuzd a fajanszon.
Jo betmenkedest!
Sport:
parkour
kick-box
lövészet
Felszerelésnek:
rejtett penge
pisztoly
dobókések
altató lövedékek
Jelmeznek:
mindenképp valami olyan, amiben normálisan tudsz mozogni és nem szakad ki könnyen
Félkomoly írás :D
Hmm....
Ha annyi pénzed van, akkor szerintem először is ne itt keress erre választ, hanem bérelj fel tudós csapatot. Ők jobban tudnak segíteni a fejlesztésben. :)
Azért ha összejön szólj! :D
Te nem vagy gazdag, csak fantáziálgetsz ilyenről, kompenzálod ezekkel a gondolataiddal a valódi életedet vagy csak egyszerűen nem tudsz kiírni normális kérdést és ezért írogatsz ide ilyeneket. A sok okos válaszoló pedig még komolyan is veszi ezt és tippeket is ad, szánalom!
Ha te olyan gazdag lennél mint amilyennek itt írod magad, nem irogatnál ki ilyen butaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!