Tényleg hangosabb a büfögés ha azt mondod közben: ácskapocs?
Figyelt kérdés
most hallottam és nem igazán értem h miért pont ez a szó2010. febr. 4. 21:16
1/10 anonim válasza:
Ez a kérdés egyike azoknak, amire csak a 42 jelent megnyugtató választ.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt a választ akár én is írhattam volna :D
De ugye nem én voltam...
Ugye?
2010. febr. 4. 21:31
3/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de egy ismerősöm mindig ezt mondja :D:D Meg hogy: Áfonya van?
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor max rokonok lehetünk, mert én nem szeretem az áfonyát.
2010. febr. 4. 21:45
5/10 anonim válasza:
De hogy a negyvenkettőnél hasznosabbat is válaszoljak: az enyém a "hüöeee-e" fonéma szakértő eldalolásakor produkálja a legvadabb hangnyomás-értékeket.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem félsz, hogy egyszer jön a leve is, ha így csinálod?
2010. febr. 5. 16:57
7/10 anonim válasza:
"jön a leve..." XD mi ezt hasmenésnél szoktuk mondani:
"Jaj, nem jött a sűrűje?"
8/10 anonim válasza:
Megesik, hogy csirkecsontok potyognak a számból, de eddig még senki se szólt. Igaz, nem is kelt föl senki.
9/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam. Hangossab. Mindig amikor Á-t mondasz hangosabb. elég annyi is hogy ács. Áll vagy ilyenek.Büfögd el az á-b-c-t,de biztos, hogy az á és még talán valamely magánhangzónál...
10/10 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a zárt ajkas p-nél megcsuklik a lendület, és a végének elmarad a hangereje...
2010. febr. 19. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!