Szerintetek milyen Dancsó Péter humora? Szerintem vicces.
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 14:01
1/43 anonim válasza:
Vannak rosszabb humoristák is. Az ő humora még az elfogadott határon belül van.
2/43 A kérdező kommentje:
Néha elszalad vele a ló de cuki:D
2014. dec. 25. 14:17
3/43 anonim válasza:
Valakinek a humora nem lehet vicces. Valaki lehet vicces, vagy a humora lehet jó.
Nekem például jó.
4/43 anonim válasza:
A Dancsó Péter prifilja borzalmas ! amikor szándékosan cseréli fel a toldalékokat az értelmi fogyatékoságra val! meg sajna eröltetet humorával is borzalmas...
de a Videómánia profilja naa az jó! ott jó humora van és a film kritikája is nagyon jók. :)
5/43 3 napos mákos lecsó válasza:
Szóval azért mert poénkodni akar a toldalékok felcserélésével akkor fogyatékos? És ez mindenkire igaz?
6/43 anonim válasza:
Én bírom a videóit, de néha túlzásba viszi. xD
7/43 anonim válasza:
A toldalékfelcserélős már néha tényleg unalmas volt, de most nagyon jó :D
8/43 mádi vok válasza:
szerintem te jót érezhetsz amikor ilyeneket mondasz a vidibe és a kecskének jobb humora van.
9/43 anonim válasza:
Dancsó megengedte hogy róla beszélj ? :D
10/43 anonim válasza:
Minden nap nézegetem,hogy mikor tölt fel új videókat a Videómániára.Ha nem tesz fel nem is tudok elaludni aznap.Nagyon szeretem Dancsó Pétert.Lehet hogy belézúgtam?Egyáltalán szerintetek heteo?Ha igen csinálok neki töltöttkáposztát.20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!