Mit vegyek a barátomnak Valentin napra?
Gondoltam bevonatom marcipánnal a házukat, de a hótól lehet leolvadna meg nem szeretném, hogy elrontsa a pocikáját.
Esetleg befestem a rottweilerét cuki rózsaszínre és betanítok neki vmi szerelmesdalt, hogy elugassa, de mi van ha nem tudja megtanulni 14.-éig?
Egyéb ötletek?
A hóf*szos egész jó ötlet, bár asszem inkább hóp*nát kellene építenem, f*szt építsen ő nekem :P
Hogyan kell hóp*nát építeni? A szomszédok örülnének?
Lehet egy hószív lesz inkább, azt könnyebb építeni. Vagy egy szívet beletaposok a friss hóba :)
Fel, egy videót, amelyben elmondod milyen ötleteket ajánlottak itt, aztán kitörlöd azt, amit felvettél.
-de ha valamit igazán venni akarsz, akkor vedd meg neki a "Japán származású kelet-európai emberek éneklik németül az amerikai himnuszt kiöltött nyelvvel visszafelé, miközben négykézláb próbálják megharapni az 1 dollároson lévő katakana betűket" című könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!